Co-creatie dinsdag 17 mei 2016

Het Noorderkwartier biedt één van de laatste kansen op een riante koopwoning met eigen tuin en een eigen privé parkeerplaats binnen de ring! Mede op basis van eerder gerealiseerde nabijgelegen nieuwbouwprojecten en de ervaring die daarbij met betrekking tot woonwensen is opgedaan, is de basis gelegd voor Wonen in het Noorderkwartier. Het plan zal echter pas definitief vorm krijgen met uw inbreng! Nu is dan ook het moment om het uitgewerkte stedenbouwkundige model en de woonconcepten aan u te presenteren.

Op 17 mei 2016 organiseren wij daarom van 19.00 – 21.00 uur een Co-creatie sessie voor Wonen in het Noorderkwartier in UnderCurrent in Amsterdam Noord. Hiervoor willen wij u van harte uitnodigen. Tijdens deze inloop sessie bent u in de gelegenheid om aan te geven welke woonconcepten u aanspreken en welke woonwensen er zijn. U kunt de woningen zelfs van buiten en binnen virtueel bekijken met een 3D bril alsof u er al woont.

Vooruitlopend hierop willen wij u alvast beter leren kennen en vragen daarom enkele minuten van uw tijd om bijgaande korte enquête in te vullen. Klik hier om naar de enquête te gaan. Via de enquête kunt u zich ook aanmelden voor deelname aan de Co-creatie sessie.

Voor in uw agenda
Dinsdag 17 mei 2016
Van 19.00 – 21.00 uur UnderCurrent, Papaverweg 65 Amsterdam
Klik hier voor de route naar UnderCurrent

Vul de enquête in, meldt u aan en wij ontmoeten u graag op dinsdag 17 mei aanstaande!

Met vriendelijke groet,
Verkoopteam Noorderkwartier

Over dit bericht

  • Geplaatst op 3 mei 2016
  • Geplaatst door Blauwhoed Admin
Terug naar het nieuws

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates