Compleet & Comfortabel

Lijkt het je ook zo fijn, een gloednieuw huis dat je helemaal naar eigen idee kunt afwerken en inrichten? Om je een goede start te bieden worden de huizen bijzonder compleet en comfortabel opgeleverd. De woningen worden standaard voorzien van een complete keuken van Bruynzeel met apparatuur van Siemens. Natuurlijk kan je deze keuken naar eigen idee en wens uitbreiden en aanpassen naar de keuken waar je al jaren van droomt. Het sanitair is van Villeroy & Boch. Hierdoor krijgen badkamer en toilet een frisse, moderne en vooral tijdloze uitstraling. Zeker doordat we dit combineren met fraaie tegels en Grohe kranen. Behoefte aan meer luxe of een iets andere indeling? Kies uit diverse optiepakketten. Het grote voordeel van nieuwbouw kopen is immers dat je het in één keer helemaal goed kunt doen. Voorbereid op de toekomst? In Noorderkwartier is daarover nagedacht en wordt de basisinfrastructuur geboden die daarvoor nodig is. Zo zijn de slaapkamers voorzien van loze leidingen tot in de meterkast om bijvoorbeeld een bedraad netwerk (met coax of cat5) aan te kunnen leggen.

INCLUSIEF GROEN

De achtertuinen van de woningen worden op diverse plaatsen standaard voorzien van hekwerken met draaipoort en een begroeiing van Hedera en Kamperfolie.

DUURZAAM & MOOI!

Noorderkwartier straalt kwaliteit, klasse en exclusiviteit uit door de perfecte Samenhang tussen ontwerp en materiaalgebruik. Verfijnt en robuust, en duurzaam. Bij het metselwerk is gebruik gemaakt van een duurzame baksteen die de woningen een zonnige en warme uitstraling geeft.

De woningen worden aangesloten op het stadswarmtenet binnen de gemeente Amsterdam. Hiermee worden aanzienlijke stappen gezet op het gebied van CO2-reductie. In de woning wordt deze warmte gebruikt voor de overal aanwezige vloerverwarming die per ruimte voorzien is van naregeling (master -slave). Het fijne van vloerverwarming is dat deze ervoor zorgt dat er een prettig en constant klimaat is en dat er geen ontsierende en ruimte innemende radiatoren in de woning zijn.

De woningen van Noorderkwartier worden standaard voorzien van meerdere zonnepanelen. Hiermee draag je bij aan de opwekking van duurzame energie. Dit alles bij elkaar is wat wij verstaan onder Compleet & Comfortabel, Duurzaam & Mooi!

Beelden van Noorderkwartier