Informatiemarkt Noorderkwartier 3 maart 2016

Wonen op één van de mooiste plekjes van Amsterdam Noord

Noorderkwartier is het laatste deelplan binnen het ‘CAN-gebied’ (Centrum Amsterdam Noord), gelegen langs het sfeervolle water van de Elzenhagensingel en in de nabijheid van het nieuwe metrostation Noord. Noorderkwartier biedt straks ruimte aan diverse woningtypen in de koopsector. Wonen aan de singel, wonen aan het water of wonen aan het groene hof de keuze is aan u. Geniet straks van een grote woning met een prachtige voor- en/of achtertuin en een eigen parkeerplaats. De woningen worden samen met de klant d.m.v. co-creatie ontwikkeld. In een vroeg stadium gaan we samen met potentiele bewoners om de tafel zitten om te horen welke woonconcepten aanspreken en welke woonwensen er zijn. Met de uitkomst van deze sessie krijgt Noorderkwartier definitief vorm.

Schrijf u nu in als belangstellende en neem deel aan deze co-creatie. Deelnemers aan deze sessie houden wij op de hoogte van de ontwikkelingen en worden als eerste uitgenodigd voor de start verkoop, naar verwachting medio 2016.

Nieuwsgierig?

Kom dan op 3 maart 2016 naar de informatiemarkt Noorderkwartier van de Gemeente Amsterdam. Het team van Noorderkwartier is hier aanwezig en kan u alvast een sneakpreview geven van de mogelijkheden.

Voor in de agenda:

Informatiemarkt Noorderkwartier
Wanneer? 3 maart van 16.00 – 19.00
Waar? Burgerzaal, stadsdeelhuis Amsterdam Noord, Buikslotermeerplein 2000
Adres? Buikslotermeerplein 2000, Amsterdam.

Over dit bericht

  • Geplaatst op 25 februari 2016
Terug naar het nieuws

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates