INSCHRIJVEN & TOEWIJZEN

INFORMATIE & INSCHRIJVEN
Bij ieder bouwnummer kun je de desbetreffende verkoopinformatie inzien, zoals een beknopte omschrijving, de belangrijkste kenmerken en de v.o.n.-prijs.

De inschrijving is gesloten. Alle woningen zijn verkocht!

Klik op het inschrijfformulier  je menu in je ‘mijn omgeving’, vervolgens kun je op dat moment je voorkeuren bevestigen en je inschrijven op deze bouwnummers, of je kan je voorkeur nog wijzigen voordat je je inschrijft.

BEN JE NIEUW?
Vul dan eerst op de belangstellingspagina het formulier in. Vervolgens ontvang je een bericht om een persoonlijk account aan te maken. Zodra je dat gedaan hebt en ingelogd bent zie je in het menu het inschrijfformulier staan. Volg alle stappen van het formulier en als je tevreden bent kun je het formulier ondertekenen en versturen. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

LET OP: het kan zijn dat het bericht om je account te activeren in je ongewenste mail terecht komt!
Indien je al een account hebt, dan kun je gewoon inloggen en vanuit daar het formulier invullen.

TOEWIJZINGSPROCEDURE
De inschrijftermijn voor de bouwnummers 1 en 2 is gesloten. Alle woningen zijn verkocht! 
Voor de toewijzing van de woningen kijken we niet naar wie zich als eerste heeft ingeschreven. Neem dus gerust de tijd om alle informatie te bekijken, voordat je een keuze voor een woning maakt.

TOEWIJZING
Alle woningen worden toegewezen op basis van financiële gegevens. Vul het formulier daarom zo volledig mogelijk in. Krijg je een woning toegewezen dan neemt Eefje Voogd makelaardij contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. De overige kandidaten ontvangen een email waarin staat dat ze voor nu geen woning toegewezen krijgen en dat ze op de reservelijst staan.
Als er geen bouwnummer meer van jouw opgegeven voorkeur beschikbaar is, dan wordt je op de reservelijst geplaatst. Valt een optant af, dan biedt de makelaar de woning opnieuw aan op basis van de reservelijst, mits het vrijgevallen bouwnummer als voorkeur is opgegeven.

VERKOOPGESPREKKEN
Op het moment dat je hoort dat je een woning toegewezen hebt gekregen, wordt er een eerste gesprek ingepland met een hypotheekadviseur. Tijdens dit eerste gesprek wordt allereerst de financiële situatie nader bekeken, om te checken of de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Aansluitend wordt er een afspraak ingepland met de makelaar voor een eerste gesprek. In dit gesprek neemt de makelaar het proces van de aankoop van de woning met je door en samen werpen jullie een eerste blik op de (concept)contractstukken. Na dit gesprek staat de verkoopinformatie, bestaande uit verkooptekeningen, technische omschrijving en koop- en aannemingsovereenkomst in jouw persoonlijke account. Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwogen besluit nemen of je overgaat tot aankoop.

TEKENAFSPRAKEN
Na dit verkoopgesprek wordt de tekenafspraak ingepland. Het is goed om te weten dat je na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst nog twee maanden de tijd hebt om de financiering te regelen. Het ondertekenen gaat digitaal. Betekent dat je dit ook vanuit huis kan doen.

DE PLANNING
Start verkoop 7 oktober 2020 om 17.00 uur
Sluiting van de inschrijving 15 oktober 2020 om 17.00 uur
Toewijzing & uitnodigen in week 42
Financieel gesprek met hypotheekadviseur week 43
Start verkoopgesprekken met de makelaar vanaf week 43

VRAGEN?
Neem dan contact op met:
Eefje Voogd Makelaardij
020 – 30 50 560 of stuur een mailje naar info@eefjevoogd.nl

We wensen je veel plezier & succes met het kiezen van jouw ideale huis in Noorderkwartier III!