Riant wonen binnen de ring. Tweede en laatste fase in verkoop!

Nieuw aanbod in fase 2 van nieuwbouwproject Noorderkwartier in Amsterdam-Noord. Het gaat om 33 riante eengezinswoningen van het type Wonen aan de Singel. De verkoop, die online via de projectsite plaatsvindt, is gestart op 26 april 2017. De inschrijving sluit op woensdag 10 mei (om 17.00 uur).

De woningen van het type Wonen aan de Singel hebben woonoppervlaktes van 136 tot 154 vierkante meter en standaard vijf kamers. In alle huizen beschik je over een riante woonkeuken die compleet is ingericht, een royale badkamer met sanitair van Villeroy & Boch, een woonkamer over de volle breedte van het huis, een tuin met een berging en ook nog een dakterras. Verder is er een aparte wasruimte en parkeer je je auto op eigen terrein. De prijzen beginnen bij 422.625 euro (v.o.n.), op basis van jaarlijkse indexcanon. De erfpachtcanon kun je ook afkopen voor een periode van 50 jaar.

Brochure afhalen bij makelaar

Alle informatie over deze woningen is op de website te vinden. De inschrijving gebeurt ook helemaal online. Wil je liever door de brochure heen bladeren? Dan kan je deze tijdens de verkoopperiode afhalen (vanaf 1 mei 2017) bij ERA van de Steege Projectmakelaars, aan het Buikslotermeerplein 418 in Amsterdam (020-4357040).

Over dit bericht

  • Geplaatst op 26 april 2017
  • Geplaatst door Blauwhoed Admin
Terug naar het nieuws

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates